Rendelés az alábbi számon: (1)452-51-59
kosmodisk

Rendelés az alábbi számon:

(1)452-51-59

Köszönjük, hogy feliratkozott a Kosmodisk ingyenes e-könyvére. Máris elküldtük a megadott e-mail címre. X

Ön sikeresen feliratkozott ingyenes e-könyvünkre.

dsagfdahg

jksaghuwreztuoewt

Hírlevél

Iratkozzon fel a Kosmodisk hírlevélre, és megkapja ajándékba e-könyvünket: Törődjön többet háta egészségével - tippek a hátfájás ellen!
Mehet
Látogasson el a Dormeo webáruház oldalára is:

Mi befolyásolhatja a helyes testtartást?
Mi befolyásolhatja a helyes testtartást?

Helyes testtartással megelőzhető a hátfájás

A jó tartás az egészséges gerinc fejlődésének az alapja, tippjeinkkel könnyedén javíthat tartásán és így megelőzheti a hátfájás kialakulását is.

Mozgással a hátfájás megelőzéséért

Alakítson ki rendszeres edzésprogramot, naponta mozogjon, hogy rugalmas maradjon és az izmait formában tartsa, különösen azokat, amelyek felelősek a jó testtartásért, mind például a hasizom és a hátizom. A jóga, a fitneszlabda, a pilates vagy az úszás megfelelő sportok hátfájás ellen.

Figyeljen a testsúlyára, befolyásolhatja a tartását és hátfájáshoz vezethet!

Ügyeljen a megfelelő testsúly megtartására, hiszen a túlsúly hát- és derékfájást okozhat. Ha közép tájt halmozódnak fel a zsírpárnák, az gyengíti a hasizmokat és húzza a hátat, előbb utóbb tartásbeli majd pedig hátproblémákhoz vezethet.

A gyermekkori sérülések felnőtt korban krónikus hátfájássá fajulhatnak

Figyeljen oda a sérüléseire. Egy-egy gyermekkori sérülés is okozhat később problémákat: abnormális kinövések, tartásbeli hibák, hátfájás, derékfájás, gerincbántalmak jelentkezhetnek az élete során.

Rossz tartást a rossz szem is okozhat!

Vizsgáltassa meg a szemét. Látásproblémák is befolyásolhatják a tartását!

Biztosan jól ül?

Figyeljen oda a munkahelyén és otthon is. Mindig legyen körültekintő, ha a hátáról van szó, hiszen a hátfájás nemcsak egyszerűen egy kellemetlen jelenség, de jelentősen befolyásolja az életminőségét! Megfelelő székben ül? Olvassa el tippjeinket hátfájás ellen, ülőmunkát végzőknek.

Soha nincs késő a testtartás javítására és a helyes testtartással a hátfájás is megelőzhető!

A hátfájás és a helyes testtartás

Mit sportolhatok fájó háttal?


Attól, hogy időnként vagy akár gyakran fáj a háta, dereka, nem kell lemondania a fizikai aktivitásról. Íme néhány javasolt sport ill. mozgásforma, amely kíméletes a háthoz, mégis jól átmozgatja a testet.

Elolvasom

A nyakfájás okai és ellenszere


A nyak gerincünk legmozgékonyabb része. Az összesen hét csigolyából, mely a nyakat alkotja, az első két csigolya biztosítja a fej sokirányú mozgását, ugyanakkor az egész nyaki gerincszakasznak óriási mozgásterjedelme van.

Elolvasom

Húzza ki magát!


"Húzd ki magad!" - hányszor hallottuk ezt a mondatot kamaszkorunkban, vagy talán még azóta is. Bár akkor nem sokat foglalkoztunk a sokat ismételt figyelmeztetéssel, azóta talán rájöttünk, hogy érdemes lett volna megfogadni...

Elolvasom

Nemcsak a fizikai munka okoz hátfájást


Néhány egyszerű szabály betartásával mindig megfelelő lehet tartásunk, akkor is ha ülünk. Alkalmazza a cikkünkben szereplő tippeket munkahelyén és otthon is, így Ön elkerülheti a hátfájást, megóvhatja gerincét.

Elolvasom

A számítógép előtt is ránk törhet a hátfájás!


Az emberek mintegy 80%-a szembesül a Elolvasom

© 2010, Studio Moderna 2000 Kft. | Kapcsolat | Tel: 06-1/452-5129 e-mail: kapcsolat@kosmodisk.hu | Kosmodisk Európában: Kosmodisk Latvija | Hátfájás | KOSMODISK International

A Kosmodisket Szlovéniában gyártja a Studio Moderna d.o.o. (Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, Szlovénia)

PayU Vásárlói tájékoztató

Studio Moderna 2000 TV-Shop Hungary Kft. | Telefonszám: 06/1-452-5129


A Magyar Áruküldők Egyesületének tagja | Adószám: 12311383-2-43 | Fővárosi Cégbíróság Cégjegyzékszám: 01-09-666741 | Ügyvezető: Erdei Attila | Székhely: 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. | Telephely: 1158 Budapest, Késmárk u. 14. | Vevőszolgálat: 06/1-452-5129 | Üzleteink >>

A Magyar Áruküldők Egyesületének
és a Direkt és Interaktív Marketing Szövetségnek tagja.