Rendelés az alábbi számon: (1)452-51-59
kosmodisk

Rendelés az alábbi számon:

(1)452-51-59

Köszönjük, hogy feliratkozott a Kosmodisk ingyenes e-könyvére. Máris elküldtük a megadott e-mail címre. X

Ön sikeresen feliratkozott ingyenes e-könyvünkre.

dsagfdahg

jksaghuwreztuoewt

Hírlevél

Iratkozzon fel a Kosmodisk hírlevélre, és megkapja ajándékba e-könyvünket: Törődjön többet háta egészségével - tippek a hátfájás ellen!
Mehet
Látogasson el a Dormeo webáruház oldalára is:


 1. Mi a Kosmodisk?
 

A Kosmodisk egy speciális gerincbántalmi segédeszköz, amelynek használatával a hát- és a gerincfájás nagymértékben enyhíthető vagy teljesen megszűntethető.


Hatását különleges formájának köszönheti, amely révén minden külső energiaforrás nélkül ér el kiemelkedő eredményeket. A szett két részből áll: a hosszú, keskeny, gerinchez illeszkedő; illetve a széles, derékra helyezhető elemből.

Lap tetejére
 2. Mikor használjuk a Kosmodisk Classic szettet?
 

A Kosmodisk állandó jelleggel használható, különösen, amikor fájdalmai vannak. A rövidebb elem használható izületi fájdalmak megszüntetésére is. A Kosmodisk levehető, amikor megszabadult már a fájdalomtól. Ezenkívül ajánljuk megelőzésként is a még ki nem alakult hátfájás elkerülése érdekében.

Lap tetejére
 3. Kinek ajánlott a Kosmodisk használata?
 

A Kosmodisket 14 éves kor felett bárki használhatja. Sajnos a hátfájás korra, nemre, testalkatra való tekintet nélkül jelentkezhet. Szerencsére a Kosmodisk mindenkinek a rendelkezésére áll! A termék bárki hátára könnyen illeszthető és kényelmesen viselhető. Az emberek 80%-a hátfájással küzd, ugye Ön nem akar közéjük tartozni? A kutatások kimutatták, hogy a legveszélyeztetettebbek a terhes nők, hivatásos sofőrök és a fizikai munkások. Előzze meg a bajt a Kosmodiskkel!

Lap tetejére
 4. Mikor kezd enyhülni a fájdalom?
 

A Kosmodisk első használata alatt kellemes, meleg, bizsergő érzést tapasztalhat a gerince mentén és apró szúrást az ideg becsípődések helyén. A hatás általában 10-20 nap alatt jelentkezik napi minimum 3 órás viselete mellett.

Lap tetejére
 5. Mi az orvosok véleménye a Kosmodisk hatékonyságáról?
 

A Kosmodisk egy klinikailag tesztelt gyógyászati segédeszköz, amely számos nemzetközi kiállítás díját elnyerte. Az eredmények azt mutatják, hogy az emberek 80%-a tapasztal jelentős javulást a Kosmodisk használata után.

A Kosmodisk emellett rendelkezik a gyógyászati segédeszközökre vonatkozó EU-direktívának (MDD 93/42 EEC) megfelelő CE-engedéllyel.

Lap tetejére
 6. Használható-e a Kosmodisk más kezelésekkel összehangolva?
 

A Kosmodisk kombinálható más ortopéd gyógykezelésekkel, legyen az tradicionális vagy alternatív. Ha nem biztos a Kosmodisk használatában, kérjen tanácsot orvosától, vagy kérdezze fórumunkon Dr. Erbszt András gerincspecialista szakorvost!

Lap tetejére
 7. Hogyan használja a Kosmodisket?
 

A Kosmodisk ruha alatt és vékony ruházat felett is hordható. A Kosmodisket úgy kell felvenni, hogy a bordázott felülete érintkezzen a testtel. Használat előtt ellenőrizze az eszközt a sérülések elkerülése érdekében. A Kosmodisket viselheti könnyű ruházaton, például pamutpólón, különösen akkor, ha bőrén sebhely van vagy az nagyon érzékeny.

A Kosmodisk nagyon praktikus, hatása érezhető vásárlás, vezetés, sportolás, pihenés, utazás vagy akár alvás közben is.

Lap tetejére
 8. Mennyi a Kosmodisk élettartama?
 

A Kosmodisk mindaddig használható, amíg megtartja formáját és bordázott felületén nem esik sérülés. Mivel a gyógyászati segédeszközt nem külső energiaforrás (sem mágnest, sem elemet nem tartalmaz) működteti korlátlan ideig használhatja. Utazás, vásárlás vagy munka közben is használható.

Lap tetejére
 9. Mi történik, ha a Kosmodisk nem használ?
 

Próbálja ki a Kosmodisket 60 napig, és ha nem elégedett az eredménnyel, visszafizetjük a termék vételárát. Nincs kockázat! A fájdalmon kívül semmit sem veszíthet!

Lap tetejére
 10. Megvásárolható-e a Kosmodisk egészségpénztári számlára?
 

A Kosmodisk-rendszert tartalmazó termékeink rendelkeznek ORKI-engedéllyel (eng.sz.: 769/92), így hivatalosan is gyógyászati segédeszköznek minősülnek. Ez pedig azt jelenti, hogy egészségpénztári számlára elszámolhatók.

Lap tetejére
 1. Kinek ajánljuk a Kosmodisk Active sportövet?
 

A Kosmodisk Active sportövet a dinamikus, aktív életet élő embereknek ajánljuk, akik rendszeresen sportolnak, vagy hátuk igénybevételnek van kitéve.


A sportöv maximális kényelmet biztosít, megtámasztja a derekat, és rugalmassága miatt mindig testéhez idomul. Kifejezetten azoknak ajánljuk, akiknek a hátuk sérülékeny a rá kifejtett erő miatt, mint pl: sportolók, fizikai munkát végzők, és akik sok időt töltenek ülő helyzetben.

.

Lap tetejére
 2. Mikor használjunk Kosmodisk Active sportövet?
 

A KOSMODISK ACTIVE sportöv segítségével megelőzheti hátfájása kialakulását. A Kosmodisk első használata alatt kellemes, meleg, bizsergő érzést tapasztalhat a gerince mentén és apró szúrást az ideg becsípődések helyén.
Figyelmeztetés: Ha a fájdalom nem enyhül a KOSMODISK ACTIVE használata során, forduljon szakemberhez!

Lap tetejére
 3. Mit kell tudnia a Kosmodisk Active sportöv használatáról?
 

A rögzítő pántot nem szabad túl erősen meghúzni ( csak annyira, hogy még kényelmes legyen). A KOSMODISK ACTIVE sport övet nem szabad fűzőként használni.

Mérje le derékbőségét, majd ez alapján válassza ki a megfelelő méretet (M, L, XL vagy XXL).

Időnként vegye le az övet, hogy háta ne szokjon hozzá teljesen.

Ha alvás közben is szeretné használni a KOSMODISK ACTIVE sportövet, ajánljuk, hogy használja a kiegészítő pánt rendszert hozzá.

Lap tetejére
 4. Hogyan használjuk a Kosmodisk Active sportövet?
 

A KOSMODISK ACTIVE sportövet mindig úgy használjuk, hogy a bordázott felülete érintkezzen a testünkkel. Közvetlenül a testen, vagy könnyű ruházaton is hordható. Mielőtt használni kezdené a Kosmodisket, bizonyosodjon meg róla, hogy nem sérült.


Hajtsa a KOSMODISK ACTIVE sportövet a dereka köré úgy, hogy kényelmesen álljon a hátán (lásd a képen); majd elöl kapcsolja össze a tépőzár segítségével. A Kosmodisk keskenyebb felét, a 3 bordával helyezze felfelé. Ne szorítsa meg túlságosan az övet.

Lap tetejére
 5. A sportöv használata és karbantartása
 

A sportöv 54% poliamidot, 18% pamutot és 28% spandexet tartalmaz. Az öv mosógépben 40ºC-on mosható, de előtte csatolja le a Kosmodisket az övhöz rögzítő elemeket. A mosás során az öv 2%-ot zsugorodhat hosszából és 5%-ot szélességéből. A mosással kapcsolatos információk megtalálhatók a használati utasításban is.


A Kosmodisk derékszakaszi része hipoallergén orvosi műanyagból készült. Többszöri használat után meleg vízzel és egy puha kefével javasoljuk tisztítását. Használjon lágy mosó- vagy tisztítószert. A Kosmodisk mosása gépben tilos.

Lap tetejére
 1. Mi a Kosmodisk Prestige?
 

A KOSMODISK PRESTIGE autóban használható gerinctámasz egy különleges Kosmodisk modell, melyet kifejezetten járművekre fejlesztettünk ki (autók, buszok, teherautók). Kitűnő hatással van a hát- és a gerincfájdalomra, melyet az utazás közbeni rázkódás, vagy a hosszas ülés okoz.


Lap tetejére
 2. A Kosmodisk Prestige tartalma
 

A KOSMODISK PRESTIGE autóban használható gerinctámasz három darab hosszú kosmodiskből áll, melyeket összekapcsoltunk és poliamid mikroszálas anyagba bújtattunk.


A külső huzat a következő színekben kapható:
- kék
- szürke
- bézs

Lap tetejére
 3. Hogyan működik a Kosmodisk Prestige?
 

A KOSMODISK préselt orvosi műanyag granulátumból készült, mely nem okoz allergiát, nincs mellékhatása, és jól kombinálható egyéb kezelésekkel is. Mindaddig használható, amíg alakját sértetlenül megőrzi. A KOSMODISK masszírozó hatást fejt ki a hátra és kereszt csigolyára, így kevesebb nyomás nehezedik hátára vezetés közben.

Csatok és a nagy rugalmas pánt segítségével könnyedén rögzítheti bármilyen autósüléshez. A huzat divatos mikorszálas anyagból készült, tisztítása a használati utasítás alapján történjen.

Lap tetejére
 4. Hol használhatja a Kosmodisk Prestige-t?
 

A mindennapos autózás fárasztó és fájdalmas a hátnak. A test egy nem természetes pózban van, miközben további rezgéseknek és vibrálásoknak van kitéve, melyeket az utak egyenetlensége is okoz. Erre kínáljuk mi megoldásként a KOSMODISK PRESTIGE-t!

Helyezze a Kosmodisk Prestige-t az autó ülésének támlájára úgy, hogy a Kosmodisk sima felülete essen az üléstámla felé, a bordázott pedig előre nézzen, így ülés közben azzal érintkezzen a teste. A Kosmodisk Prestige irodai székeken is könnyen alkalmazható.

Lap tetejére
 5.Kinek ajánljuk a Kosmodisk Prestige-t?
 

A KOSMODISK PRESTIGE autóban használható gerinctámaszt ajánljuk minden autóvezetőnek, valamint utasaiknak, akik sok időt töltenek a járműben. Különösen ajánljuk azoknak, akik minden nap hosszú időt töltenek vezetéssel, vagy hosszabb utazást terveznek.

Lap tetejére
 6.Hogyan használja a Kosmodisk Prestige-t?
 

Helyezze a KOSMODISK PRESTIGE-t az ülés támlájához, hogy a sima felülete érjen az üléshez a bordázott felülete pedig előrefelé nézzen, hogy a testhez érhessen ülés közben.


1. Nyissa ki az elasztikus övhöz rögzített csatot.
2. Húzza az alsó részét az elasztikus övnek az ülés köré.
3. Húzza a csatot a fejtámla villás ágai között felül át, és hátul csatlakoztassa össze.
4. Használja a csúszkát a pontos beállításhoz.

A KOSMODISK PRESTIGE mind két első ülésen használható.

Lap tetejére
 7. Vannak különböző méretek a Kosmodisk Prestige autóban használható gerinctámaszból?
 

A KOSMODISK PRESTIGE egy méretben kapható és mind két első ülésre illeszthető.

Lap tetejére
 8. A Kosmodisk Prestige anyagának minősége
 

A huzat kétrétegű anyagból készült, melyet egy további vízlepergető réteg véd. A felső réteg mikroszálas poliamidból készült, az ISO 1833 normáknak megfelelően. Az alsó réteg 55 % pamut és 15 % poliészterből készült.

Lap tetejére
 9. Tisztítás és karbantartás
 

Az anyag igen magas tűrőképességű, ellenáll a hosszas használat fizikai megpróbáltatásainak, jó színmegtartó képességű (ISO 1 2947-2) és könnyen tisztítható.


A szennyeződéseket bőven megnedvesített ruhával tisztítsuk le, semleges kémhatású mosószert használva. Puha kefe is használható. Ne használjon semmilyen oldószert vagy acetonos tisztítót! Makacs szennyeződések ellen a következő tisztítási eljárást javasoljuk:

  • TEJ, KÁVÉ, TEA: használjon 10 % -os ammónia oldatot
  • DZSÚZOK, BOR: használjon 50 % víz és ecet keveréket
  • ZSÍR, OLAJ: itassa fel a szennyeződést egy száraz ruhával
  • CSOKOLÁDÉ, KARAMEL, VÉR: használjon 5 %-os ammónia oldatot
  • MAKE-UP: használjon 5 %-os ammónia vagy 90 %-os etilén alkoholos oldatot

Az anyag felső rétegének színe kissé elhalványulhat, ha túl erős és hosszas napsugárzás éri. Kapcsokat, strasszokat tartalmazó övek esetenként károsíthatják az anyag felszínét, ezért javasoljuk, hogy ne viseljen hosszas utazáshoz ilyen öveket.

Lap tetejére
 10. Van a használatnak hátránya?
 

Testének szüksége van némi időre, hogy megszokja a Kosmodisk rendszert, ezért érezhet némi kellemetlen irritációt a kezdetekben, mely azonban 3-4 óra múlva teljesen elmúlik. A legjobban vékony ruházat viselése közben érzékelheti a Kosmodisk hatását.

Lap tetejére
 11. Mi történik, ha nem vagyunk megelégedve a Kosmodisk Prestige autóban használható gerinctámasszal?
 

Ha nem elégedett KOSMODISK PRESTIGE hatásával és 60 napon belül visszaküldi, visszatérítjük a termék vételárát.

Lap tetejére

© 2010, Studio Moderna 2000 Kft. | Kapcsolat | Tel: 06-1/452-5129 e-mail: kapcsolat@kosmodisk.hu | Kosmodisk Európában: Kosmodisk Latvija | Hátfájás | KOSMODISK International

A Kosmodisket Szlovéniában gyártja a Studio Moderna d.o.o. (Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, Szlovénia)

PayU Vásárlói tájékoztató

Studio Moderna 2000 TV-Shop Hungary Kft. | Telefonszám: 06/1-452-5129


A Magyar Áruküldők Egyesületének tagja | Adószám: 12311383-2-43 | Fővárosi Cégbíróság Cégjegyzékszám: 01-09-666741 | Ügyvezető: Erdei Attila | Székhely: 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. | Telephely: 1158 Budapest, Késmárk u. 14. | Vevőszolgálat: 06/1-452-5129 | Üzleteink >>

A Magyar Áruküldők Egyesületének
és a Direkt és Interaktív Marketing Szövetségnek tagja.