Rendelés az alábbi számon: (1)452-51-59
kosmodisk

Rendelés az alábbi számon:

(1)452-51-59

Köszönjük, hogy feliratkozott a Kosmodisk ingyenes e-könyvére. Máris elküldtük a megadott e-mail címre. X

Ön sikeresen feliratkozott ingyenes e-könyvünkre.

dsagfdahg

jksaghuwreztuoewt

Hírlevél

Iratkozzon fel a Kosmodisk hírlevélre, és megkapja ajándékba e-könyvünket: Törődjön többet háta egészségével - tippek a hátfájás ellen!
Mehet
Látogasson el a Dormeo webáruház oldalára is:

Legújabb cikkek - A hátfájás megelőzése

6 ötlet a hátfájás enyhítésére

Sok magyar szenved hátfájástól, amely, úgy tűnik, többek között a helytelen matrac- és párnaválasztás következménye. Az a legfontosabb, hogy a matrac illeszkedjen a gerinc alakjához, amely egyénenként változó.

Elolvasom

Hátfájás a cigaretta miatt?

Ha Ön irodában dolgozik, a kényelmetlen székre foghatja a fájdalmat. Ha fizikai munkát végez, akkor a különféle munkaeszközöket okolhatja sajgó hátáért. Lehet, hogy igaza is van. De ha Ön történetesen dohányzik is, akkor bizony lehetséges, hogy más a magyarázata a fájdalmainak.

Elolvasom

Hogyan lopjunk több mozgást hétköznapjainkba?

Közérzetünk és általános fizikai állapotunk javítása érdekében nem szükséges az egész életünket felforgatni. Higgye el, az irodában, a boltban vagy akár a buszmegállóban töltött időt is felhasználhatja arra, hogy egy kicsit felfrissítse a testét. Fogadja meg tanácsainkat!

Elolvasom

Legújabb cikkek - A hátfájás mint népbetegség

A memória fejlesztésének 10 legjobb módja

Ugye milyen jó lenne, ha többé nem felejtene el fontos találkozókat? Nem feledkezne meg a születésnapokról és az évfordulókról? Ön is fejlesztheti a memóriáját! Íme 10 hasznos tipp a kivitelezéshez.

Elolvasom

A sikeres párkapcsolat 4 titka

Amikor lángol a szerelem, úgy hisszük, örökké fog tartani a boldogság a szeretett férfi/nő oldalán. A szürke hétköznapok, a bennünk felgyülemlő stressz, elégedetlenség miatt aztán egyre nehezebbnek tűnik fenntartani a boldog párkapcsolatot...

Elolvasom

Felszabadultan sportolni

Bartha Beatrix többszörös magyar, valamint európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes karate bajnokunk mesél arról, hogy mi történt vele 3 évvel ezelőtt, amikor hát- és derékfájdalmai miatt orvosai el akarták tiltani a sporttól.

Elolvasom

Legújabb cikkek - Egészséges életmód, kapcsolatok

Házi praktikák a tavaszi vírusok ellen

Sok mindent tehet a vírusok által kora tavasszal okozott problémák megelőzéséért vagy enyhítéséért: vigyázzon immunrendszere egészségére - vagy legalább próbáljon meg felülkerekedni a betegségen, ha az megtámadta a szervezetét.

Elolvasom

6 tipp az egészséges életmódhoz

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt helyezünk az egészségre: lássunk 6 tippet amivel ezt könnyebben elérhetjük!

Elolvasom

Koleszterinszint csökkentő ételek

Vegye fel a vértet, és védekezzen egészséges ételekkel a húsvéti áradat után! Összegyűjtöttünk hat olyan tápanyagforrást, amivel csökkentheti koleszterinszintjét és egészségesebben táplálkozhat!

Elolvasom

Legújabb cikkek - A hátfájás és a helyes testtartás

Mit sportolhatok fájó háttal?

Attól, hogy időnként vagy akár gyakran fáj a háta, dereka, nem kell lemondania a fizikai aktivitásról. Íme néhány javasolt sport ill. mozgásforma, amely kíméletes a háthoz, mégis jól átmozgatja a testet.

Elolvasom

A nyakfájás okai és ellenszere

A nyak gerincünk legmozgékonyabb része. Az összesen hét csigolyából, mely a nyakat alkotja, az első két csigolya biztosítja a fej sokirányú mozgását, ugyanakkor az egész nyaki gerincszakasznak óriási mozgásterjedelme van.

Elolvasom

Mi befolyásolhatja a helyes testtartást?

A jó tartás az egészséges gerinc fejlődésének az alapja, tippjeinkkel könnyedén javíthat tartásán és így megelőzheti a hátfájás kialakulását is.

Elolvasom

Legújabb cikkek - Kosmodisk - hírek, információk, újdonságok

Elégedett a Kosmodiskkel?

Ossza meg velünk a Kosmodiskkel szerzett tapasztalatait!

Elolvasom

© 2010, Studio Moderna 2000 Kft. | Kapcsolat | Tel: 06-1/452-5129 e-mail: kapcsolat@kosmodisk.hu | Kosmodisk Európában: Kosmodisk Latvija | Hátfájás | KOSMODISK International

A Kosmodisket Szlovéniában gyártja a Studio Moderna d.o.o. (Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, Szlovénia)

PayU Vásárlói tájékoztató

Studio Moderna 2000 TV-Shop Hungary Kft. | Telefonszám: 06/1-452-5129


A Magyar Áruküldők Egyesületének tagja | Adószám: 12311383-2-43 | Fővárosi Cégbíróság Cégjegyzékszám: 01-09-666741 | Ügyvezető: Erdei Attila | Székhely: 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. | Telephely: 1158 Budapest, Késmárk u. 14. | Vevőszolgálat: 06/1-452-5129 | Üzleteink >>

A Magyar Áruküldők Egyesületének
és a Direkt és Interaktív Marketing Szövetségnek tagja.